dit forum wordt je aangeboden door

websites, social media, consultancy
www.netweters.nl

Jouw data

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

25 mei 2013, 11:42 am

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Nieuwste berichten

Casio MZ 2000 - geluidsonderbreking
door Ramon1973
[Vandaag om 11:21]
nieuw lid
door SOLEMIO
[Vandaag om 09:51]
Reacties op Roland BK-9-wedstrijd
door Gipsy
[Gisteren om 22:44]
fantoomvoeding
door hlonden
[Gisteren om 13:31]
even voorstellen
door TwanSan
[23 mei 2013, 22:37 pm]
Te koop Marinucci Accordeon 80 bas
door josje01
[23 mei 2013, 22:16 pm]
Gezocht: Juno D/Di
door Hattrick25
[23 mei 2013, 12:12 pm]
stroom via de tyros 2
door aviro
[21 mei 2013, 22:39 pm]
help mijn facory pcm geluiden zijn gewist
door Ron
[21 mei 2013, 12:18 pm]
Snel leren spelen zonder noten te leren
door AlfonzoF
[21 mei 2013, 10:09 am]

De cijfertjes

  • *Total Posts: 44753
  • *Total Topics: 6720
  • *Online Today: 34
  • *Most Online: 282
(11 december 2010, 05:49 am)
  • *Users: 1
  • *Guests: 17
  • *Spiders: 2
  • *Total: 20

Auteur Topic: www.musicstore.nl betrouwbaar?  (gelezen 1148 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline irisve

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 3
www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Gepost op: 04 mei 2012, 15:14 pm »
Hallo,

Ik heb zojuist een keyboard besteld via www.musicstore.nl. Het lijkt me een betrouwbare site. Dit is de eerste keer dat ik iets daar bestel. Heeft iemand ervaring met deze webshop? Hartelijk dank

Offline _Bart_

  • Topposter
  • *****
  • Berichten: 779
  • Geslacht: Man
    • bartgriendt
    • bartmusicable
    • ~ Soulband Turnback ~
  • Instrument: Yamaha Tyros 3 XL
Re: www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Reactie #1 Gepost op: 04 mei 2012, 16:42 pm »
Hoi Iris,

En dat vraag je nadat je daar iets besteld hebt?

On-topic: geen idee. Nog nooit iets besteld daar.

Gr
Bart
Yamaha Tyros 3 XL / Yamaha Stagepas 500

Offline F.v.H.

  • Veelposter
  • ****
  • Berichten: 231
  • Geslacht: Man
  • Instrument: T4B-XXL / Bose L1 Compact
Re: www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Reactie #2 Gepost op: 04 mei 2012, 18:56 pm »
Hallo Iris

:welkom:, en ik hoop dat je hier op het forum vind wat je zoekt.
Wat de ervaringen zijn, horen we wel van iemand die daar wat heeft gekocht.

We horen van je, na je aankoop  :yesyes
Grt.
Frans

Offline Edgar74

  • Topposter
  • *****
  • Berichten: 551
  • Geslacht: Man
  • Instrument: ELKA AMK 801, Ketron X4,Wersi Ox7,
Re: www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Reactie #3 Gepost op: 04 mei 2012, 19:34 pm »
Het enige wat ik daar ooit heb besteld is een flesje Hammond Olie.
Dat werdt netjes op tijd bezorgt.
Qua keyboarden geen ervaringen bij Music Store.
Maar over deze zaak vallen er weinig negatieve recenties terug te vinden.
Het zal opzich wel meevallen met negatieve ervaringen.

Offline irisve

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 3
Re: www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Reactie #4 Gepost op: 08 mei 2012, 15:42 pm »
Ik hoop eigenlijk dat hij vandaag binnenkomt. Ik vermeld het wel wanneer hij er is!  :)

Offline irisve

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 3
Re: www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Reactie #5 Gepost op: 10 mei 2012, 16:52 pm »
Inmiddels geleverd! Goede levering, netjes op tijd. Geen enkele problemen!

Offline aviro

  • Veelposter
  • ****
  • Berichten: 413
  • Geslacht: Man
  • keyboard entertainer/homestudio
    • aviromuziek
  • Instrument: Bk7m/Studiologic-Sl880/Edirol-PCR800
Re: www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Reactie #6 Gepost op: 10 mei 2012, 17:58 pm »
Fijn te horen en bedankt voor het delen van je ervaring met deze web shop

Wat was je vraag ook al weer??
*Roland BK7m arranger module
*Digitech Vocalist
Keys:- studioLogic Sl880 Hammerfeel
         - Edirol PCR-800
Audio:-Behringer mixer 2024/-Behringer Ultragraph/-Samsom 550 studio amp./-Celestion KR studio monitors
PC/midi:- EMU0404 usb audio-midi/-Core2d.E7500_2.7GHZ_4Gbddr3 -Sonar 8.5 Win7pro

Offline Spiek1965

  • Lid
  • **
  • Berichten: 20
Re: www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Reactie #7 Gepost op: 11 mei 2012, 18:14 pm »
Ik heb al het èèn en ander besteld bij musicstore.
Korg x50.
Standaard.
2x Pa set
Mengpaneel.
Diversen kabels.
Mijn ervaring is goed met deze aanbieder.
Als er problemen zijn kan je altijd bellen en krijg je als je wilt een nederlands talig spekende medewerker en word je goed geholpen.
Ondanks dat mijn ervaring goed is bij music store ben ik toch over gestapt naar Feedback in Apeldoorn,en hier is de service echt heel erg goed.

Gr.

Offline F.v.H.

  • Veelposter
  • ****
  • Berichten: 231
  • Geslacht: Man
  • Instrument: T4B-XXL / Bose L1 Compact
Re: www.musicstore.nl betrouwbaar?
« Reactie #8 Gepost op: 11 mei 2012, 18:40 pm »
Fijn te horen en bedankt voor het delen van je ervaring met deze web shop

Wat was je vraag ook al weer??

Erg leuk gevonden  :bonk :nono :rofl


@  Irisve
Veel plezier met je aankoop



Grt.
Frans